60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Kuumailmafriteerauslaite on oikea ”game-changer” friteeratun ruoan suhteen ja toisin kuin tavallinen friteerauslaite, se käyttää vain vähän tai ei yhtään öljyä. Ruoasta tulee siten paljon terveellisempää ja vältät sen vaivan mitä ruoanvalmistuksesta seuraa, kun joudut selvittämään ylijääneen friteerausöljyn jäämät.
Tällainen suljetun tilan ruoanlaitto, joka on kuumailmafriteerauslaitteen ansiota, tarkoittaa ettei ruoanlaitosta synny raskasta ruoankäryä, jota seuraa tavallisesta friteerauksesta. Kuumailmafriteerauslaitteella vältät öljyroiskeet tuoleissa ja lattialla, jotka ovat yleisiä perinteisen friteerauksen yhteydessä.
Millaisia tuloksia saat kuumailmafriteerauslaitteella verrattuna tavalliseen friteerauslaitteeseen? Koska et upota raaka-aineita öljyyn, ei niistä tule täysin uppopaistetun kaltaisia. Kuoresta tulee rapea, mutta ei rasvaa tihkuva. Yksi esimerkki tästä on bataatti-ranskalaiset: niihin tulee selkä kuori ja ne ovat herkullisen kypsiä sisältä, toisin kuten uppopaistaessa, jolloin sisuksesta tulee rasvainen. Pekoniin kääritty viikuna on toinen hyvä esimerkki: pekoni saa kunnollisen paistetun kuoren ja rakenteen, kun taas viikuna kypsyy koostumukseltaan pehmeäksi. Monet kokevat, että raaka-aineiden omat maut nousevat selkeämmin esiin, kun friteerausöljy ei ole osa yhtälöä.
Voit tietenkin lisätä hieman öljyä tai friteerata jo rasvaisia ruoka-aineita kuumailmafriteerauslaitteessasi. Rasva lisää makua ja usein lusikallinen öljyä ruoanvalmistuksessa, esimerkiksi vihanneksiin tai juureksiin, antaa hyvin makua, vaikkakaan öljy ei ole välttämätöntä. Ylimääräinen rasva tippuu friteerauskorin läpi säiliöön ruoanvalmistuksen yhteydessä.
Tee terveellisimpiä ranskalaisia jopa 80% vähärasvaisempina. Sijoita kuumailmafriteerauslaitteeseen jo tänään!