60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Pressokannulla kahvin valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Kahvinpurut laitetaan kannuun ja niiden päälle kaadetaan kiehuvaa vettä. Tämän jälkeen kahvinpurujen annetaan suodattua vedessä ja noin 5 min kuluttua pressopannun kansi painetaan alas ja kahvi on valmista tarjoiltavaksi.
Täältä löydät monet eri pressopannut, jotka sopivat moniin eri keittiöihin ja eri tyyleihin. Kannuissa on ajaton suunnittelu ja ne sopivat tyylitietoisen keittiöön. Valikoimastamme löyd ät esimerkiksi suostitut Bodumin ja Steltonin pressopannut. Pressopannuja on myös eri kokoisina, joten löydät varmasti juuri omaa tarvetta vastaavan kannun. Pressopannu on sievä myös pöydällä, joten kahvin voi tarjoilla suoraan siitä.
Pressopannuissa on karkeampi filtteri kuin tavallisissa kahvinkeittimissä, minkä ansiosta kahvin maku säilyy paremmin. Pressopannu auttaa siis sinua saamaan kahviisi aidon maun, mikä harvemmin onnistuu tavallisella kahvinkeittimellä. Kahviin tulee pressopannun avulla enemmän makua, sillä kahvinpurut ovat suorassa kosketuksessa veteen, minkä ansiosta myös makua irtoaa enemmän.