60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Myös suklaata on ihana raastaa vaikkapa kakun päälle, miksipä sitä ei raastaisi välillä myös aamupalalla jogurtin joukkoon. Tummasuklaa rouhe aamulla jogurtin, lettujen tai pannukakkujen kera, ei kuulosta lainkaan hullummalta! Tarpeeksi pientä raastetta suklaasta saa raastinpuikon avulla. Pienen koonsa takia raastinpuikko soveltuu erittäin hyvin, jos raastamisen kohdekin on pieni tai muuten hankalasti käsiteltävä.
Raastinpuikko on myös tavallista raastinrautaa paljon pienempi, minkä ansiosta se ei vie paljon tilaa keittiössäsi. Raastinpuikot voit helposti pestä astianpesukoneessa käytön jälkeen.
Raastinpuikko on kahvallinen raastin, jolla voi kätevästi raastaa esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia. Raastinpuikko on ihanteellinen apuväline esimerkiksi sitrushedelmän kuoren raastamiseen tai suklaan raastamiseen kakkua koristellessa. Sitrushedelmien kuorta tarvitaan yllättävän monessa leivonnaisessa, monissa kakuissa ja muffinsseissa on käytetty esimerkiksi appelsiinin tai sitruunan kuorta, jotta niihin saadaan mukavan raikas maku. Esimerkiksi mansikkakakkuun voi tehdä yllättävän ratkaisun kuorruttamalla tai kostuttamalla sen sitruunatahnalla eli lemon curd-nimisellä herkulla. Tällaisen kakun resepti löytyy blogistamme, joten kannattaa kurkata. Sitrushedelmien raaste antaa ruokaan kuin ruokaan ihanan raikkaan vivahteen ja parhaiten sen saa aikaan raastinpuikkoa käyttämällä!