60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Italialaiset juuret Bialettin perusti italialainen Alfanso Bialetti ja kahvinystävien parissa yritys löi kunnolla läpi vuonna 1933, kun yritys esitteli ensimmäisen ja legendaarisen mokkapannunsa. Italialainen ruoka- ja kahvikulttuuri ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti ja Italiassa keittiö on kodin sydän, ruokaa valmistetaan intohimolla. Ruoka nautitaan yhdessä perheen ja ystävien kanssa, mikä vahvistaa perhesiteitä ja suhteita. Italialainen tausta on edelleen nykypäivänäkin lähellä Bialettin sydäntä. Yritys pyrkii hyödyntämään innovaatioita, joiden avulla ruoanlaitosta helpottuu ja muuttuu edistyneemmäksi. Bialettin logo on luova ja ainutlaatuinen, siinä kuvataan väsynyttä viiksekästä miestä, joka on kohottanut sormensa ylös tilatakseen kahvia. Italiassa tätä hahmoa kutsutaan ”pieneksi viiksekkääksi mieheksi” ja se on karrikatyyrikuva Alfonsonin pojasta. Kahvin valmistamiseen on monia ohjeita ja vinkkejä. Tästä löydät minioppaan erilaisten kahvien valmistamiseen! Mokkakeitin Mokkakeitin Alfonso Bialetti’s Moka Express mullisti kahvinkeittämisen tai kuten Bialetti itse sen sanoo, käänsi päälaelleen koko ”the art of coffee”. Hänen mokkakeittimensä ja siinä käytetty teknologia olivat jo 1930-luvulla samoja kuin nykypäivänä. Mokkakeitin teki kahvinkeittämisen kotona helpoksi ja yksinkertaiseksi. Mokkakeitin koostuu kolmesta eri osasta: kaksi säiliötä ja yksi filtteri. Keitin asetetaan suoraan hellalle ja kun vesi alemmassa säiliössä kiehuu, painetaan vesi putken ja läpi filtterin, jossa jauhetut kahvipavut ovat. Tämän jälkeen kahvi kerääntyy toiseen säiliöön, joka on keittimessä ylimpänä ja on valmis tarjoiltavaksi. Mokkakeitin sopii sinulle, joka haluat ylellistä ja täyteläistä kahvia! Pikakahvi Sinulle, joka et ole fanaattinen kahvinystävä, tai sinulle, joka haluat tarjota kahvia harvemmin, voi pikakahvi olla täydellinen ratkaisu. Tällöin tarvitset vain vedenkeittimen sekä purkin pikakahvia, ja näin sinulla on kahvi kädenkäänteessä valmiina tarjottavaksi! Pressopannu Pressopannun avulla kahvinkeitto on nopeaa ja yksinkertaista. Aluksi kannu täytetään noin puolilleen vettä, siten että veden määrä vastaa kahvinmäärää. Tämän jälkeen sekoitetaan ja odotetaan noin yksi minuutti. Sitten keittimen voi täyttää täyteen ja neljän minuutin kuluttua voi pressokannun kannen painaa varovasti alas. Ja näin kahvi on valmis tarjoiltavaksi! Pressopannu sopii sinulle, joka haluat kahvia nopeasti, mutta arvostat kahvin täyteläistä makua. Bialetin ehkä tunnetuin tuote on heidän fantastinen kahvinkeittimensä. Tuotteiden korkealaatu, helppokäyttöisyys, käyttölaajuus sekä kaunis ulkomuoto ovat syitä yrityksen tuotteiden maailmanlaajuiseen suosioon.