60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Laaja valikoima pressopannuja ja keittiövälineitä Nykyään Bodum valmista kaikkea keittiökoneista keittiövälineisiin, kahvinkeittimiin ja laseihin. Kahvi on aina ollut Bodumin toiminnan ydin ja ranskalainen Bistro pannu yrityksen suurmyyjä. KitchenTimelta löydät laajan valikoiman Bodumin tuotteita esimerkiksi klassiset lasista ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt pressopannut. Pressopannujen joukosta löytyy myös suosittu Bistro-pannu, jossa on tyylikäs ja moderni muotoilu. Myös Chambord on klassinen suurmyyjä suosikki ja se lanseerattiin jo 50-luvulla. Eileen-sarja on kauniisti kuvioitu, ruostumatonta terästä ja sopii hienosti moderniin keittiöön. Valikoimasta löytyy myös Kenya-malli, joka yhdistää traditioita ja moderniutta tyylikkäällä tavalla. Kaikki Bodumin kahvipannut ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia ja käytännöllisiä! Useat Bodumin tuotesarjat tarjoavat myös klassisia teekannuja filtterillä. Teekannu, jossa on integroitu filtteri, toimii samalla tavalla kuin pressopannu kahville. Filtteri on kiinni kannessa ja siivilän läpi teenlehdet muodostavat teenmaun, mutta pysyvät silti erillään vedestä. Tämän lisäksi Bodum tarjoaa myös keittiökoneita, kahvimyllyjä ja muita käytännöllisiä kaittiötarvikkeita, jotka kaikki edustavat tanskalaista suunnittelua ja tyylikkyyttä. Monet tuotteista löytyvät eri väreissä ja eri koissa. Bodum on voittanut myös monia palkintoja esimerkiksi lasistaan, jossa on kaksoisseinät! Hyvää pressokahvia nopeasti ja helposti Bodumin kahvinkeitin on erittäin maukasta, mikä johtuu jauhamistekniikasta. Hyvä kahvi on helppo ja yksinkertainen valmistaa. Bodumin klassisilla pressokannuilla saat tehtyä hyvää kahvia vain muutamassa minuutissa, lisäksi kannu sopii hyvin pöydälle ja kattaukseen. Bodum kahvinkeitto-ohjeet 1. Irrota mäntä pannusta.2. Jokaista 1,25 dl vettä kohti lisää 1 kukkurallinen ruokalusikallinen kahvia kannuun. Valitse lempikahvisi tai jokin lempikahvipavuistasi. (Vältä hienoksi jauhettua kahvia, sillä se voi tarttua kiinni filtteriin)3. Kaada vettä hitaasti kannuun ja jätä ainakin 2,5 cm marginaali yläreunaan. Sekoita sitten muovilusikalla.4. Odota 4 minuuttia ennen kuin painat kannen alas5. Filtterin lasket alas parhaiten, kun painat nappia hitaasti.6. Kahvi on valmis kaadettavaksi! Bodum on ennen kaikkea tunnettu pressopannu Bistrostaan, joka luotiin vuonna 1974. Bistro pressopannu asetti standardit tällöin vielä täysin uudelle tuotteelle ja monet nykypäivän markkinoilla olevista pannuista ovat saaneet inspiraationsa Bodumin originaalipannusta.