30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Kirjaudu sisään

KAI

Kai on japanilainen veitsienvalmistaja, joka ottaa japanilaiset veitsenvalmistustraditiot tosissaan ja on liittänyt traditiot yhteen modernin suunnittelun ja toimivuuden kanssa.
4 osumaa / Lajittelutapa:

Lisätietoja Kai stä

Kai perustettiin vuonna 1908 Sekissä, Japanissa, ja on yli 100 vuoden ajan kehitellyt ja myynyt aterimia ja niihin liittyviä tuotteita, joissa kaikissa on erinomainen terä ja toimivuus. Japani on maailmankuulu kyvystään luoda ja valmistaa veitsiä, joiden terävyys on ennenkuulumaton ja lyö laudalta kaikki muut veitset. Kain tuotteilla on jo pitkään ollut korkea status niin Japanissa kuin muuallakin maailmassa. Santou on japania ja tarkoittaa ”kolme hyötyä”.  Santou-veitsellä on perinteinen yleisveitsen ulkonäkö ja muotoilu. Yleisveitsen nimi perustuu siihen, että veistä voi käyttää sekä lihan, vihannesten että kalan leikkaamiseen. Nakiri tarkoittaa ”vihannesleikkuria”. Veitsen terä on perinteisen japanilaisen vihannesveitsen mallinen ja sitä käytetään enimmäkseen erilaisten vihannesten pilkkomiseen. Veitsenmuoto muistuttaa kirvestä, eikä veitsi sovellu luun leikkaamiseen. Yanagiba tarkoittaa ”pajupuunlehteä”. Tätä veitsityyppiä käytetään lähinnä erilaisten raaka-aineiden leikkaamiseen. Veitsi on kapea ja pitkä, minkä ansiosta sen avulla on helppo leikata ohuita siivuja. Tällainen veitsi on täydellinen esimerkiksi valmistaessa sashimia tai sushia. Deba tarkoittaa ”huomattavaa tai erottuvaa”. Tätä veistä käytetään Japanissa kuten kirvestä, Veitsi on vakaa ja painava ja siinä on leveä terä. Veitsen etuosaa voidaan käyttää esimerkiksi kalan fileeraamiseen. Kai on saanut maailmanlaajuista huomiota mediassa ja ruokalehdissä sekä paljon arvostusta erilaisista veitsisarjoistaan, jotka on usein valittu yhdeksi keittiön ”pakko-olla” tuotteista. Laatu ja design ovat asioita, joihin Kai on vuosi toisensa jälkeen kiinnittänyt huomiota ja tämän ansiosta yritykseltä löytyy joukko ainutlaatuisia veitsiä vaihtelevissa väreissä ja muodoissa. KitchenTimelta löydät laatuvalikoiman Kain veitsiä, jotka on tarkoitettu eri tarpeita varten ja erilaisten ruokien valmistukseen. Esimerkiksi Kain kokkiveitset ovat hyvin tasapainotettuja, niiden suunnittelu on klassinen ja kädensija on vakaa, vahvasta puusta valmistettu. Modernimmat Kai-veitset on tehty laadukkaasta teräksestä ja usein yksivärisiä. Kain leveämmät veitset on koristeltu kauniilla kuvioilla, mikä tuo tietynlaista estetiikkaa käsityöhön. Kaikki veitset valmistetaan japanissa, jossa laatu on kivenkovaa. Kai-veitsien valikoimasta löytyy takuuvarmasti veitsi jokaiseen tarpeeseen!

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*