60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Valurautapannun paisto- ja haudutusominaisuudet ovat vailla vertaansa, sillä valurauta johdattaa lämpöä erittäin hyvin. Pannu kuumenee nopeasti ja pitää myös ruoan kuumana pitkään, tämän ansiosta se on myös loistava haudutusastia. Valurautakattila toimii erittäin hyvin lihan ja kalan ruskistamisessa sekä pataruokien hauduttamisessa. Huokoisen materiaalinsa takia valurautapannu saattaa ottaa makua voimakastuoksista ruoista, kuten kalasta, jolle suosittelemmekin täysin omaa pannua.
Valurautapannun hoito-ohjeet
Täältä löydät kaikki valurautapannut ja valurautakattilat valikoimastamme. Valurauta on klassinen materiaali, joka on todella käytännöllinen tiettyjen ruokien teossa, sillä valurautapannu pitää korkean lämpötilan kauan, jotta ruokasi kypsyy paremmin. Valurautapannut kestävät korkeita lämpötiloja, joten ne ovat erittäin käteviä, jos haluat laittaa pannusi uuniin, jotta ruokasi kypsyy ihanan mureaksi. Suosittelemme esimerkiksi pihviä valmistaessa, että pihvi paistetaan ensin valurautapannussa, jonka jälkeen se laitetaan uuniin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Valurautapannut ovat tässä tehtävässä parhaita, sillä voit ottaa pannun suoraan liedeltä ja siirtää sen uuniin paistumaan.