Sataken Flame master -kaasupolttimen avulla saat täydellisen pintakypsennyksen niin lihaan, kalaan kuin kasviksiinkin. Laite toimii sekä suuttimen kanssa että ilman, suuttimen ollessa paikallaan palaminen on pehmeämpää kuin klassisessa kaasupolttimessa ilman suutinta.
Tässä on erinomainen tuote kaikille ruoan ystäville.
- Poista suojamuovi ja polta Flame Masteria ilmanvaihtoaukon alla tai ulkona 2 minuuttia ennen ensimmäistä käyttökertaa.
- Täytä butaanikaasulla. Ravista kaasupulloa ennen täyttämistä. Pidä Flame Master ylösalaisin täytön aikana.
- Pidä Flame Master melko paikallaan ja älä kallista sitä liikaa raa'an tuotteen grillauksen / paistamisen aikana.
- Flame Master saavuttaa noin 1200°C.
- Anna Flame Masterin jäähtyä täysin ennen suuttimen koskettamista ja ennen kuin pakkaat sen säilytyslaatikkoon.
- Voidaan käyttää myös klassisena polttimena ilman suutinta.