60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Kirjaudu sisään

Kaikkea uuteen keittiökauteen – tutustu ajankohtaisiin kampanjoihin

Keittiökoneet/Sous Vide/Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Ruostumaton teräs Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Ruostumaton teräs Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Ruostumaton teräs Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Ruostumaton teräs Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Ruostumaton teräs Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Ruostumaton teräs Steba
KAMPANJA
-45%
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Ruostumaton teräs - Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Ruostumaton teräs - Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Ruostumaton teräs - Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Ruostumaton teräs - Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Ruostumaton teräs - Steba
Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Ruostumaton teräs - Steba
Steba

Steba SV50 Sous Vide kiertovesipumppu
Ruostumaton teräs

(3.3)
131 €
239,95 €(-45%)
Varastossa
Ilmainen toimitus Suomi

Hyvä tietää

  • Wattia, max: 800
  • Aseta haluttu lämpötila helposti raaka-aineen mukaan
  • Vesi kiertää, mikä takaa jatkuvan ja tasaisen lämpötilan
  • Kiinnitä helposti kattilan reunaan
  • Aseta ajastin ja anna ruoan valmistua itsestään
  • Paras testivoittaja!

Valmista mureaa ja mehukasta lihaa kotonasi aivan kuin ravintolassa!

LCD-näyttö lämpötilalle

Valaistun LCD-näytön kautta voit tarkkailla lämpötilaa sekä säätää ajastimen aina 99 tuntiin. Sous Vide on pienikokoinen, eli voit huoletta ottaa sen mukaan minne vaan. Kone lämmittää 20 litraa vettä 56 asteeseen 45 minuuttissa ja vedenkierto on 8 litraa/minuutti. Sopii käytettäväksi astioihin joiden syvyys on vähintään 15 cm.

Tarkka lämpötila

Sous viden idea on tarkka ja tasainen lämpötila koko ajan. Asetat koneeseen halutun lämpötilan ja tämän jälkeen kone hoitaa loput. Raaka-aineet kuuluu vakuumipakata jotta niiden maku ja aromit säilyvät. Liha marinoidaan yleensä ennen valmistusta, jos valmistat lihaa, ja parhaan lopputuloksen takaamiseksi on myös hyvä antaa lihalle nopea paistopinta lopussa.

Säilyttää ravintoaineet ja maun

Tällä menetelmällä valmistusaika pitenee hiukan tavalliseen ruoanlaittoon verrattuna mutta vakuumipakkaamisen ja tasaisen lämpötilan ansiosta ruoan maku ja ravintoaineet säilyvät uniikilla tavalla. Alta näet ajat ja lämpötilat eri raaka-aineille.

  • Liha 62-68 astetta:

1 cm 30 min, 2 cm 45 min, 3 cm 95 min, 4 cm 120 min, 5 cm 180 min, 6 cm 250 min.

  • Kala 55-58 astetta: 

1 cm 10 min, 2 cm 20 min, 3 cm 30 min, 4 cm 40 min, 5 cm 50 min, 6 cm 60 min.

  • Lintu 63-65 astetta: 

1 cm 20 min, 2 cm 40 min, 3 cm 75 min, 4 cm 90 min.

  • Vihannekset 80-85 astetta: 

Parsa 35 min, peruna 70 min, juurekset 110 min.

Ominaisuudet

  • TuotemerkkiSteba
  • Tuotenumero610632-01
  • Määrä1 kpl
  • MateriaalitRuostumaton teräs
  • Bruttopaino (kg)1,884
  • KuvausLämpötilan säätö: 0-90°C
    Ajastin jopa 99 tuntiin
    Kapasiteetti 12 litraa/minuutti

Mitat

  • Pituus (cm)37,5
  • Leveys (cm)8
  • Syvyys (cm)10,5

Tekniset tiedot

  • Wattia, max.800
  • AjastintoimintoKyllä

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR