60 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Valmista mureaa ja mehukasta lihaa kotonasi aivan kuin ravintolassa!
LCD-näyttö lämpötilalle
Valaistun LCD-näytön kautta voit tarkkailla lämpötilaa sekä säätää ajastimen aina 99 tuntiin. Sous Vide on pienikokoinen, eli voit huoletta ottaa sen mukaan minne vaan. Kone lämmittää 20 litraa vettä 56 asteeseen 45 minuuttissa ja vedenkierto on 8 litraa/minuutti. Sopii käytettäväksi astioihin joiden syvyys on vähintään 15 cm.
Tarkka lämpötila
Sous viden idea on tarkka ja tasainen lämpötila koko ajan. Asetat koneeseen halutun lämpötilan ja tämän jälkeen kone hoitaa loput. Raaka-aineet kuuluu vakuumipakata jotta niiden maku ja aromit säilyvät. Liha marinoidaan yleensä ennen valmistusta, jos valmistat lihaa, ja parhaan lopputuloksen takaamiseksi on myös hyvä antaa lihalle nopea paistopinta lopussa.
Säilyttää ravintoaineet ja maun
Tällä menetelmällä valmistusaika pitenee hiukan tavalliseen ruoanlaittoon verrattuna mutta vakuumipakkaamisen ja tasaisen lämpötilan ansiosta ruoan maku ja ravintoaineet säilyvät uniikilla tavalla. Alta näet ajat ja lämpötilat eri raaka-aineille.
1 cm 30 min, 2 cm 45 min, 3 cm 95 min, 4 cm 120 min, 5 cm 180 min, 6 cm 250 min.
1 cm 10 min, 2 cm 20 min, 3 cm 30 min, 4 cm 40 min, 5 cm 50 min, 6 cm 60 min.
1 cm 20 min, 2 cm 40 min, 3 cm 75 min, 4 cm 90 min.
Parsa 35 min, peruna 70 min, juurekset 110 min.